Is jouw hond ook te enthousiast aan de leiband?

Ben je bang dat hij anderen gaat aanvallen?

Zorg ervoor dat wandelen terug leuk wordt!

Zet de eerste stap om dit gedrag te veranderen

Maak van wandelen terug een feestje! Leer samen met je hond genieten van elke stap

Claim je plek voor deze online opleiding en ontdek de beste tips en trics 

Frea, Dario, Omer

We begrijpen eindelijk het gedrag van onze hond

Dankzij de kwispelsessies begrijpen we Omer veel beter en kunnen we situaties veel beter inschatten. We krijgen veel complimentjes van buitenaf waarvoor we jou héél dankbaar zijn!

Wat leer je in deze 4-delige online opleiding ?

Module # 1 : Zoek het hoe, waarom en wanneer

In Module #1 gaan we diep graven naar de kern van het probleem. Ontdek waarom jouw hond zich zo gedraagt en krijg inzicht in het ontstaan van dit gedrag. Is er een traumatische ervaring die hij met zich meedraagt? Samen achterhalen we de oorzaken, en met behulp van een dagboek houden we de wandelingen onder de loep.

We sporen die rode lijn op in het uitvalgedrag: wanneer gebeurt het precies? Welke omstandigheden veroorzaken dit gedrag? En belangrijker nog, we leren jouw hond opnieuw vertrouwen te hebben in jou als zijn begeleider.

Module # 2 : Leer je hond lezen

In deze module duiken we in de geheimen van de lichaamstaal van jouw hond. Ontdek hoe hij communiceert en wat zijn signalen betekenen. Wist je dat de stressladder bij honden veelzeggend is? Samen gaan we dieper in op deze ladder, zodat je jouw trouwe vriend beter begrijpt.

Maar dat is nog niet alles! We onthullen welke prikkels het uitvalgedrag van jouw hond veroorzaken. Als je weet wat hem triggert, sta je al een stapje dichter bij de oplossing. En hé, wees eerlijk, wat veroorzaakt dat uitvalgedrag bij jóu? We analyseren jouw reactie en helpen je om de juiste aanpak te vinden.

En guess what? We leren niet alleen jouw hond, maar ook jou wat nieuwe woorden! Want sommige commando's zijn onmisbaar om jullie wandelingen vlot te laten verlopen.

word een expert in het lezen van jouw hond zijn gedachten. Samen creëren we die diepe band waar jullie altijd al van hebben gedroomd!

Module # 3 :Manage je omgeving

De wandeling begint altijd thuis, en wij gaan je leren hoe je de omgeving in je voordeel gebruikt. Welk materiaal heb je nodig om jullie wandelingen vlot te laten verlopen?


En weet je wat het gave is? We gaan je leren om de omgeving te scannen als een echte pro, zodat je proactief kunt reageren op eventuele uitdagingen. Geen stress meer, gewoon wandelen met zelfvertrouwen!

Maar dat is nog niet alles ! We tonen je ook hoe je juist moet reageren op de signalen van je hond. Communicatie is key, en wij gaan je de geheimen onthullen om die band te versterken.

Te veel prikkels kunnen het uitvalgedrag van je hond triggeren. Geen zorgen, we leren je hoe je dat vermijdt en zorgen voor rustige wandelingen waar jullie allebei van genieten.

Module # 4 : B.A.T.

Hier gaan we je alles leren over die B.A.T. methodes, zodat jij en je hond als een dream team kunnen wandelen! Maar eerst, we gaan je zelf laten oefenen met een vaste lange lijn - zo kan je alvast een echte pro worden.

We willen dat jouw hond zich ontspannen voelt tijdens de wandelingen, dus we leren je hoe je dat voor elkaar krijgt in prikkelarme omgevingen. En dat is nog niet alles, we gaan je ook leren oefenen in een gecontroleerde setting met honden die je kent.

Bij dit alles staat één ding centraal: respect voor de gevoelens van je hond. We leren je om goed te luisteren naar wat hij aangeeft en daarop in te spelen.

Dit is de ultieme kans om jullie band te versterken en samen van elke wandeling te genieten. Wil jij ook dat jouw hond ontspannen en blij is aan de lijn? Dan is Module 4 dé game-changer die je zoekt!

Wandelen zonder stress en frustratie? Het kan écht!

Meld je aan voor deze 4-delige online opleiding en ontdek hoe jij en je hond samen de ultieme wandelmaatjes worden!

Waarom je dit uitvalgedrag niet langer kan negeren!

 • Jouw enthousiaste hond aan de leiband negeren is geen optie als jij je zorgen maakt om de veiligheid van hem én andere honden in de buurt
 • Het wordt hoog tijd om dit gedrag aan te pakken als jij je schaamt voor het onstuimige gedrag van je hond tijdens elke wandeling
 • Stop met frustratie en ongemak ervaren tijdens jullie uitjes en leer hoe je samen ontspannen kunt genieten van elke stap
 • Als jij het zat bent om aan de leiband te hangen en de controle over jouw wandelingen terug wilt krijgen, dan is het nu tijd voor actie!
 • Geef jezelf en je hond de kans op een harmonieuze band tijdens jullie wandelavonturen door dit gedrag niet langer te negeren en te leren hoe je het kunt aanpakken.

Lees de succesverhalen van tevreden klanten

Mijn hond houdt van de zachte consequente aanpak
Ik had alles geprobeerd maar Rex zijn gedrag werd enkel erger. Ik heb uiteindelijk deze methode toegepast. Het is een zachte aanpak maar toch consequent. Ik kan mijn hond veel beter lezen en ik toon respect voor hem. We kunnen terug ontspannen gaan wandelen.
Hoe heb ik het gedrag van mijn uitvallende Duitse Herder veranderd
Freddy en Rex
Mijn honden en ik zijn samen rustiger geworden
Dankzij dit stappenplan kan ik nu terug ontspannen gaan wandelen met mijn honden. Niet enkel zij hadden stress maar ik ook.
Hoe verander ik het gedrag van mijn uitvallende hond
Tanya
Snuffelen is veel interessanter dan andere honden
Ik heb alle stappen van dit e-book toegepast op mijn Shiba. Sindsdien heeft hij enkel nog interesse voor alle lekkere geurtjes en kunnen we zonder probleem voorbij andere honden wandelen
Ann

Hoeveel kost deze 4-delige online opleiding ?

De meeste mensen maken de fout dat ze denken dat het uitvalgedrag vanzelf zal stoppen. Of ze gaan helemaal niet meer wandelen want ze geraken zelf gefrustreerd en ze zijn de boze blikken van mensen beu.

De vraag die je je stelt : kan een online opleiding mij helpen?? Het antwoord is JA. Stap voor stap gaan we aan de slag met dit uitvalgedrag. Tussen 2 sessies door oefen je dagelijks met je hond.


De totale kostprijs voor jou is € 145,00BONUSSEN

Hoe zorg je ervoor dat je hond beter luistert?

Waarom luistert mijn hond niet?

Online opleiding

Waarde € 45,00

Hoe maak je een asielhond terug gelukkig?

Online opleiding

Waarde € 65,00

1 uur Persoonlijke Online Coaching

Waarde € 75,00
Hondentraining bij jou thuis, Coach, Auteur

Ik werk al 20 jaar professioneel met honden. En ik heb ook 2 honden gehad die uitvalgedrag vertoonden. Ik deel al mijn theoretische kennis en praktische ervaring.


Honden(her)opvoeding moet aan 3 voorwaarden voldoen:

 • efficiënt zijn en dus vrij snel resultaat opleveren
 • gemakkelijk te begrijpen en toe te passen
 • leuk voor mens en hond


Ik werk samen met :

 • Focus/WTV
 • Eurodogshow Kortrijk
 • S.H.I.N.
 • verschillende scholen en bibliotheken

4-DELIGE ONLINE OPLEIDING DATA

Dit zijn de data voor de opleiding:


 • 30 januari
 • 6 februari
 • 13 februari
 • 20 februari

De opleiding start telkens om 20 uur. Elke sessie wordt opgenomen en kan je nadien herbekijken op het platform.

Je krijgt de kans om al je vragen te stellen.

Na ontvangst van je betaling krijg je een link om de opleiding live te volgen.


4 delige opleiding "Is je hond ook te enthousiast aan de leiband"

Met extra bonussen

Er kunnen slechts 10 mensen deelnemen!

4-delige opleiding "Is je hond ook te enthousiast aan de leiband?"+ bonussen

145,-
  🐾 Leer hoe je jouw enthousiaste hond op een positieve manier begeleidt tijdens wandelingen, zodat jullie samen kunnen genieten van ontspannen en blije uitjes.

  🐾 Ontdek de diepere oorzaken achter het enthousiaste gedrag van je hond aan de leiband en krijg inzicht in hoe je deze gedragsuitdagingen kunt aanpakken.

  🐾 Leer de taal van je hond begrijpen door zijn lichaamstaal te ontcijferen, zodat jullie communicatie naar een hoger niveau wordt getild.

  🐾 Ontwikkel proactieve strategieën om stress en overprikkeling bij je hond te verminderen, waardoor wandelingen soepeler en plezieriger worden voor jullie allebei.

  🐾 Word een expert in het toepassen van de B.A.T. methodes, specifiek ontworpen voor honden die enthousiast uitvallen aan de leiband, en creëer samen een band gebaseerd op vertrouwen en begrip.

  🐾 Krijg praktische tips om jouw wandelomgeving te managen en te zorgen voor rustige en veilige plekken waar jij en je hond kunnen ontspannen.

  🐾 BONUSSEN: 2 extra online opleidingen en 1 uur persoonlijke online coaching