Mijn hond opvoeden leek gemakkelijk tot ik eraan begon!

Kan je hulp gebruiken bij de opvoeding van je hond?

Weet je niet zeker welk gedrag je wél of niet moet toelaten? Want wat is normaal hondengedrag?

Misschien denk je van jezelf dat je té veeleisend bent?

Ik heb een checklist gemaakt voor jou.

Vul hem even in. Ik vraag slechts 2 minuten van je tijd.


Als je meer dan 3x aangeeft dat je het moeilijk hebt met een bepaald gedrag, dan kan je hulp gebruiken voor het gedrag erger wordt.

No opt-in form has been selected

Anita

Een hond opvoeden leek gemakkelijk ....

Tot Nemo op ontdekkingsreis ging thuis

"Ik had geen grote problemen met Nemo. Maar ik wist niet goed welk gedrag ik wel of niet mocht toelaten. En hoe verbied je in hemelsnaam iets? Je kan je hond toch niet constant in de gaten houden? Na 5 lessen had ik voldoende informatie om zelf aan de slag te gaan maar ik had niet veel werk meer want Nemo was super braaf geworden."