Maak van je hond een Happiness Officer op kantoor

Ontdek hoe je hond zorgt voor meer welzijn in een werkomgeving

Op zoek naar een geweldige werkomgeving? Ontmoet onze kantoorhonden, de inspirerende collega's waar we allemaal van houden! Zaakvoerders en werknemers nemen hun hond mee naar kantoor, waar hun aanwezigheid een magische verandering teweegbrengt. Stress vermindert, collegialiteit bloeit, en de kantoorhumor wordt versterkt door hun speelse capriolen. Ze herinneren ons eraan om te ontspannen, een pauze te nemen en meer te bewegen - een betere work-life balance wordt eenvoudigweg een gevolg van hun aanwezigheid.
Een Kantoorhond zorgt voor meer welzijn, minder stress, een hogere productiviteit en minder absenteïsme!


  • Leer hoe je je hond en medewerkers/klanten/leveranciers voorbereid op de aanwezigheid van een hond in een kantooromgeving
  • Geef je nieuwe Happiness Officer de opleiding die hij verdient
  • Stel zelf een arbeidsreglement op voor je Kantoorhond

Wat leer je in deze opleiding?

Module # 1 :Communiceer als een Pro met je Kantoorheld

Leer je hond maar liefst 8 belangrijke woorden die jouw kantoorhond tot een efficiënte en blije werknemer zullen maken.

Leer je hond onmiddellijk te reageren. Jullie teamwork zal anderen versteld doen staan en jullie zullen samen een onverslaanbaar duo worden op de werkvloer.

Leer de subtiele stresssignalen van je viervoeter te herkennen en te begrijpen. Van regelmatige wandelingen tot gezonde snacks, we zullen je alles leren over de medische vereisten van een gelukkige en gezonde kantoorhond.

Leer thuis alles over hondengedrag en hondenopvoeding

Module # 2 :De Voorbereidingsgids voor de komst van de Happiness Officer

Stel het Perfecte Draaiboek op: Bereid je voor op de komst van de Happiness Officer door een duidelijk draaiboek op te stellen.

Waarschuwingsbordjes: Plaats duidelijke waarschuwingsbordjes op deuren en toegangspunten, zodat niemand verrast wordt door zijn komst.

Informatie over het Ras:  hond wel en niet prettig vindt, en hoe we hem het beste kunnen ondersteunen.

Medewerkers en Allergieën: We willen een omgeving creëren waar iedereen zich op zijn gemak voelt en optimaal kan genieten van de aanwezigheid van de Kantoorhond.

Veiligheid voorop: Let op rondslingerende elektriciteitskabels en andere potentiële gevaren op de grond. We willen dat onze Happiness Officer veilig en zorgeloos kan ronddartelen.

Module # 3 :Begeleiding op de werkvloer

Mijn begeleiding op locatie zorgt ervoor dat zowel jouw viervoeter als het personeel vol vertrouwen deze nieuwe uitdaging aangaan.

Een Vreemde Wereld: Voor jouw viervoeter is de kantooromgeving onbekend terrein, maar maak je geen zorgen - wij zijn er om hem te begeleiden op deze bijzondere ontdekkingsreis.

Informatie Delen: We voorzien jou en je personeel van essentiële informatie, zodat iedereen goed voorbereid is om onze Kantoorheld te verwelkomen.

Verkenningstocht: Samen verkennen we de werkvloer en identificeren we mogelijke gevaren, zodat onze viervoeter veilig kan genieten van zijn nieuwe omgeving.

Hondenetiquette: Terwijl jij je concentratie op je werk kunt richten, leren we jouw hond de belangrijkste regels - zoals niet in handtassen snuffelen of prullenbakken omkieperen - en dat opspringen tegen mensen niet de beste manier van begroeten is.

Een Harmonieus Team: Met onze begeleiding worden jouw kantooromgeving en je hond een harmonieus team. Samen creëren we een plek waar iedereen optimaal kan genieten van de aanwezigheid van onze charmante Kantoorheld.

Samenwerken met een viervoetige collega die altijd bereid is om je dag op te fleuren met een vrolijke kwispel.

De Perfecte Kantoorhond - Afspraak voor Maatwerk