Gelukkige moederdag aan alle hondenmama's

Gelukkige moederdag aan alle hondenmama's

Vandaag zetten we alle mama's in het zonnetje, inclusief de geweldige hondenmama's!


Wat betekent het eigenlijk om een moeder te zijn? 

Traditioneel denken we aan iemand die haar kind voedt, verzorgt, en leert hoe te rekenen en schrijven. Maar moederschap gaat veel verder dan dat—het gaat om het klaarstomen van een individu om zelfstandig en succesvol door het leven te kunnen gaan. En raad eens? Hondenmama's doen precies hetzelfde!

De term 'hondenmama' heeft in het verleden wel eens een licht denigrerende klank gehad, maar vandaag de dag is het een titel om trots op te zijn. Ik ben zo trots dat ik mag samenwerken met een groep enthousiaste hondenmama's die elke dag weer het beste voor hun hond willen.

Deze fantastische vrouwen (en mannen!) nemen de taak op zich om hun hond niet alleen de basisbeginselen van het 'hond-zijn' bij te brengen, maar leren ze ook hoe ze moeten navigeren in onze complexe mensenwereld. Dit is geen kleine prestatie, gezien de uitdagingen en verwachtingen die daarbij komen kijken.

Hondenmama's bieden niet alleen een huis, maar een thuis. Een plek waar liefde, begrip en geduld de kern vormen van de opvoeding. Ze investeren tijd en moeite om te zorgen dat hun hond zich geliefd, veilig en begrepen voelt.

Dus hier is een toast op jullie, hondenmama's, voor jullie toewijding en liefde. Jullie maken elke dag een verschil en dat verdient meer dan alleen een bedankje. Jullie leveren een prestatie die de wereld mooier maakt, één hond tegelijk.

Over de schrijver
Christel is meer dan 20 jaar professioneel actief in de hondenwereld. Voor Christel primeert het welzijn van de hond en de relatie tussen mens en hond. Christel heeft een zachte doch kordate aanpak met alle respect voor honden en mensen
Reactie plaatsen